Něco o nás

Vítejte v novém ubytování,které je vhodné zéjména pro rodiny s dětmi. Nabízíme apartmány, které jsou plně zařízené. Každý apartmán má plně vybavenou kuchyňskou linku se všemi potřebnými spotřebiči a nádobím. Každý apartmán má svou koupelnu. Na pokoji je led televize s kabelovým připojením. Na celém ubytováí funguje free wifi. Ke všem apatmánům nabízíme zdarma postýlku pro děti. K prvnímu a třetímu apartmánu lze zadarmo žádat přistýlku. Máme zahradu o rozloze přes 3000m2. Pro děti je zde trampolína velká skoro 5 metrů, pískoviště a malý bazén.

Jsme rodina, která v ubytování bydlí. Jsme Vám kdykoli k dispozici. Uděláme vše, aby jste se u nás cítili dobře a z dovolené odjížděli spokojení.

Rodinný obchod s příjemným personálem je 100 metrů od nás. Autobusová zastávka 150metrů. V blízkém okolí je lyžařský vlek Filipovice se čtyřsedačkovou lanovkou. Všude kolem nás jsou hory, které stojí za to poznat. Je zde spousta horský míst pro pěší i cykloturistiku. Za zmínku stojí 26km vzdálená hora Praděd s vysílačem, jehož rozhledna je nevyšším bodem České republiky. Do centra jeseníku je to 5km. V Jeseníku se v létě můžete osvěžit na venkovním koupališti.

Domluvíte se zde těmito jazyky: česky, slovensky

Více informací a fotek na našem facebooku www.facebook.com/ChataTanicka

Zajímavé místo v okolí
Filipovice Lyžařský vlek                       4,5 km
Praděd                                                        26 km
Vodní elektrárna Dlouhé stráně      20 km
Restaurace a obchody
Potraviny Jana                                      0,1 km
Kaufland Supermarket                         5 km
Lidl Supermarket                                    6 km

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *