Přehled apartmánů

Aparmán č.1 je náš střední apartmán , který je vybaven manželskou postelí pro dvě osoby a jednolůžkem. Na přání pokoj vybavíme přistýlkou nebo postýlkou pro dítě do dvou let. Apartmán disponuje plně vybavenou kuchyňskou linkou se všemi běžnými spotřebiči a nádobím. V koupelně je hotelový fén. Ručníky na počet ubytovaných jsou samozřejmostí. Vše je v ceně apartmánu.

Aparmán č.2 je náš mini apartmán pro dva. Je zde manželská postel pro dvě osoby. Na přání pokoj vybavíme postýlkou pro dítě do dvou let. Apartmán disponuje plně vybavenou kuchyňskou linkou se všemi běžnými spotřebiči a nádobím. V koupelně je hotelový fén. Ručníky na počet ubytovaných jsou samozřejmostí. Vše je v ceně apartmánu.

Aparmán č.3 je náš střední apartmán , který je vybaven manželskou postelí pro dvě osoby a jednolůžkem. Na přání pokoj vybavíme přistýlkou nebo postýlkou pro dítě do dvou let. Apartmán disponuje plně vybavenou kuchyňskou linkou se všemi běžnými spotřebiči a nádobím. V koupelně je hotelový fén. Ručníky na počet ubytovaných jsou samozřejmostí. Vše je v ceně apartmánu.

Aparmán č.4 je náš největší apartmán se dvěmi ložnicemi. Každá z ložnic má manželskou postel pro dvě osoby a je zde možnost pokoj dovybavit na přání přistýlkou nebo postýlkou pro dítě do dvou let. Apartmán má kuchyň s plně vybavenou kuchyňskou linkou se všemi běžnými spotřebiči a nádobím.V kuchyni je i rozkládací pohovka. V koupelně je hotelový fén. Ručníky na počet ubytovaných jsou samozřejmostí. Vše je v ceně apartmánu.

 

Aparmán č.5 je náš mini apartmán pro dva v přízemí. Je zde manželská postel pro dvě osoby. Na přání pokoj vybavíme postýlkou pro dítě do dvou let. Apartmán disponuje plně vybavenou kuchyňskou linkou se všemi běžnými spotřebiči a nádobím. V koupelně je hotelový fén. Ručníky na počet ubytovaných jsou samozřejmostí. Vše je v ceně apartmánu.

 

 

Ve všech apartmánech jsou loché led TV s kabelovou televizí a samořjemostí je i freewifi.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *